Gapet mellom fattig og rik fortsetter å vokse, verden brenner fortsatt der ute og det er mannen i gata som må betale for det hele. Her hjemme har boligprisene økt så mye at man må betale sju årslønner for et kaninbur på Sinsen... og et månedskort på bussen koster jo snart mer enn en månedslønn! Det er på tide med endring! Det er på tide med protester!     I denne surrealistisk-realistiske komedien havner vi midt mellom Anna som har stjålet på Meny og ektemannen Johan som heller vil sulte i hjel enn å gå på tvers av loven. Ved siden av bor rørlegger Lars som sliter med å skjønne seg på kvinners fysiologi, i hvertfall når kona Margrete over natta blir gravid i niende måned. Også er det hun dama fra begravelsesbyrået som frenetisk leter etter Sverre Svellingsen, samt en, to, tre politimenn... som er mistenkelig like, er de ikke? Og utenfor vinduet samler folk seg mot overmakta, mens det drar seg mot det store oppgjøret.     Skrevet som en politisk harselas med 70-tallets kaotiske Italia av Nobelprisvinner Dario Fo - “Vi betaler ikke, vi betaler ikke!”er fortsatt like aktuell, lokalt og globalt. Kom, bli underholdt og minnet på hvorfor vi vanlige trenger å stå sammen i kaoset! Vi betaler ikke!  Billetter:

Gapet mellom fattig og rik fortsetter å vokse, verden brenner fortsatt der ute og det er mannen i gata som må betale for det hele. Her hjemme har boligprisene økt så mye at man må betale sju årslønner for et kaninbur på Sinsen... og et månedskort på bussen koster jo snart mer enn en månedslønn! Det er på tide med endring! Det er på tide med protester!


I denne surrealistisk-realistiske komedien havner vi midt mellom Anna som har stjålet på Meny og ektemannen Johan som heller vil sulte i hjel enn å gå på tvers av loven. Ved siden av bor rørlegger Lars som sliter med å skjønne seg på kvinners fysiologi, i hvertfall når kona Margrete over natta blir gravid i niende måned. Også er det hun dama fra begravelsesbyrået som frenetisk leter etter Sverre Svellingsen, samt en, to, tre politimenn... som er mistenkelig like, er de ikke? Og utenfor vinduet samler folk seg mot overmakta, mens det drar seg mot det store oppgjøret.


Skrevet som en politisk harselas med 70-tallets kaotiske Italia av Nobelprisvinner Dario Fo - “Vi betaler ikke, vi betaler ikke!”er fortsatt like aktuell, lokalt og globalt. Kom, bli underholdt og minnet på hvorfor vi vanlige trenger å stå sammen i kaoset! Vi betaler ikke!

Billetter:

https://scenefem.ticketco.events/no/nb/e/vi_betaler_ikke_vi_betaler_ikke

Student: 80,-

Voksen: 150,-

Spilles: 13. April kl 13:30 og 18:30, 14. April kl 14:00 og 18:30. Forestillingen varer ca 1:45 t inkludert pause

Markering kvinnedagen 8. mars

Fredag 8. mars samler Sentralen UNG noen av husets ungdomsarrangører til uformell kvinnedagsfeiring i Vinterhagen.
På scenen møter du ungdommer fra Scene//fem, TEKSTLAB, Upolert og JM Norway / Electro LOUD!, der de har satt programmet utifra hva de ønsker å formidle på kvinnedagen.
Det blir fortellinger, slam-poesi, dans, teater og ellers god stemning!
Arrangementet er gratis og åpent for alle!
Velkommen!

Screen Shot 2019-02-22 at 15.59.48.png