VEILEDERE

For å gjøre Scene // Fem så bredt, variert og morsomt som mulig har vi invitert en rekke av landets aller beste, unge damer til å veilede på temaer de kan mye om. Mange av veilederne er selvsagt skuespillere, men vi har også valgt å inkludere forfattere, journalister og gründere som sitter på erfaringer og historier som vi tror er relevante og nyttige for både arbeidet på scenen og livet ved siden av.  

Veiledere bekreftet vår 2019: Ulrikke Falck, Siri Seljeseth, Henriette Marø Kristin Jess Rodin, Herman Sabado, Olli Wermskog, Lars Berrum flere TBA

Veilederene 2018:

Iselin Shumba, Siri Seljeseth, Hanne Skille Reitan, Linnéa Myhre, Kristin Jess Rodin, Caroline Johansen, Kathrine Thorborg Johansen, Ina Svenningdal, Karoline Fougner Bjerknes. Kursholder: Caroline Lillås

iselin-shumba-hoyopplost-headshot-sort-hvitt-foto-oe.jpg

ISELIN SHUMBA

Iselin er utdannet skuespiller ved KHIO, og har erfaring fra Nationaltheatret, NRK og diverse filmproduksjoner. Sist sett som nissemor i storoppsetningen Reisen til julestjernen på Nationaltheatret, men kanskje best kjent som Hjerterud i Snøfall på NRK. Iselin hadde også regi på #stilleforopptak på Nationaltheatret . Jentene vil bli godt kjent med Iselin i og med at hun vil følge deltakerne gjennom hele perioden.

MUIpTSMs.jpg

KRISTIN JESS RODIN

Kristin er kjent som improvisatør og skuespiller fra blant annet "Sølvrekka" på TV2. Vanligvis er hun på Det Andre Teateret, men hun er også å se i diverse andre TV-produksjoner og underholdningsprogrammer. Hos Scene//fem vil hun undervise i improvisasjon, og leke på gulvet.

16464285_1762247364094068_1377282010510262272_n.jpg

INA SVENNINGSDAL

Kjent som Chris fra kjempesuksessen SKAM og Åsa i Linus i svingen. For tiden studerer hun ved KHIO, og hun vil dele erfaringer og fortelle om hvordan hun arbeider på scenen og foran kamera.

Kathrine-Thorborg-Johansen-Portrett-2016-web-600x800.jpg

KATHRINE THORBORG JOHANSEN

Er utdannet skuespiller ved KHIO (2009-2013). Hun har tidligere vært fast ansatt ved Trøndelag Teater og Det Norske Teateret og vil være å se i diverse TV- og filmproduksjoner i 2018. Kathrine vil jobbe med jentene tett opp mot visning.

359.jpeg

LINNEA MYHRE

Tidligere blogger og nå anerkjent forfatter. Linnéa kommer til å veilede i skriveteknikk og idéutvikling og vil også dele personlige erfaringer fra bransjen.

emma claire.jpg

EMMA CLARE

Journalist og skribent som har jobbet i blant annet D2 og Natt&Dag. Sist sett i NRK-serien Innafor der hun dykket ned i tabuer og problemstillinger som påvirker unde i hverdagen. Emma bruker seg selv og sine erfaringer aktivt som journalist, og kommer til å snakke om ideéutvikling og hvordan man kan ta utgangspunkt i egne erfaringer for å skape noe for andre.

Følg Scene//Fem på sosiale medier: