Insta_SceneFem+Gutter_Forslag2.png

Følg scene//fem på sosiale medier: 

SCENEKURS FOR JENTER. AV JENTER. MED JENTER.

SCENE//FEM er et scenekurs, eksklusivt for jenter. Ideen bak er enkel – 24 kvelder hvor 12 deltakere får muligheten til å lære mer om hva det vil si å stå på en scene, møte jenter og kvinner i bransjen og utvikle seg i samspill med hverandre og forskjellige kvinnelige mentorer og veiledere.

Kurset er lagt opp for 15-19-åringer som har litt erfaring fra scenen tidligere, enten det er revy, teater eller kurs, og som vil utvikle seg videre. Sammen skal vi  jobbe med tekster og scener skrevet av kvinner, bli kjent med andre, unge skuespillere og skape et sosialt nettverk for unge, kvinnelige skuespillere. Scene // fem skal være et trygt rom – et rom som inspirerer, engasjerer og inviterer jenter til å utforske sider ved seg selv som skuespiller, som andre teaterkurs og skoler ikke tilbyr.

I tillegg til å fokusere på arbeidet på scenen, metode og teknikk kommer også egne kurskvelder til å dykke ned i manusarbeid, idéutvikling og produksjon hvor målet å skape en større forståelse for alt som foregår rundt selve skuespillet.

Kursleder Caroline er utdannet metodeskuespiller fra NSKI og har også skuespillerutdannelse fra Egå Ungdomshøjskole i Danmark. Hun har vært med i flere norske produksjoner, og tar med seg erfaringer og nettverk fra bransjen for å skreddersy det kurset hun følte hun manglet da å leve av skuespill kun var en fjern drøm. Med på laget har hun blant annet skuespillerne Iselin Shumba, Siri Seljeseth, Kathrine Thorborg Johansen, Kristin Jess RodinCaroline Johansen, Ina SvenningdalHanne Skille Reitan, Siri Seljeseth, Emma Clare og Linnéa Myhre.

Det er et begrenset antall plasser, så det gjelder å være tidlig ute! Ønsker du mer info kan du lese mer om kurset her. Påmelding skjer i dette skjemaet, eller via mail til scenefem@gmail.com. Du kan bruke den samme mailadressen hvis det er noe annet du lurer på om kurset eller ved andre henvendelser om Scene // Fem.