Vi er superstolte over å annonsere at vi i år starter kurs også for gutter!

Scene//FEM OPPSETNING foregår på Sentralen i Oslo, hvor vi jobber mot å sette opp et stykke som skal spilles i uke 15. Sentralen er et unikt bygg med seks scener og en rekke moderne produksjonsrom og møterom, og hvor vi har tilgang til ressursene og fagpersonene på huset. Stykket regisseres av Scene//Fem sin hovedveileder og gründer Caroline Lillås, med co-regi og koreografi av skuespiller Paal Herman Ims. Kurskveldene brukes hovedsakelig til å jobbe med tekst og karakterer sammen med erfarne skuespillere og veiledere som Heddaprisvinner Herman Sabado, komiker Lars Berrum, og Kristin Jess Rodin. Uken før oppsetning blir det en egen intensivperiode hvor vi virkelig dykker ned i materiene. Det er også planlagt bredere kurskvelder med dypere fokus på metode, improvisasjon og kreativ skriving.

Kurset inkluderer portrettfotgrafi med fotograf Sirin Winge og audiotiontrening med Stella Casting så vel som individuelle veiledningstimer og oppfølging om ønskelig.

Guttekurset innlemmes med årets 2.0-elever!

Offisiell oppstart er tirsdag 12. februar kl 17:30 - 20:30 og holdes hver tirsdag frem til uke 16. Uke 15 er visningsuke.

Søknadsfrist snarest!

IMG_0847.jpg